World of Pandemonia

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Revenge

Jedna Trenčianska kapela...

    Toto sme my:)

Dlhšiu dobu sme sa nemohli v skušobni stretnúť...myslím tým celá kapela...

Imaginárne fungujeme už od leta, keď nášho gitaristu a basáčku napadlo založiť kapelu. Mne bolo to, že som speváčka, oznámené cez smsky, kým som bola v Chorvátsku. Potom sa zháňal bubeník, časom sa splašil druhý gitarista a druhá speváčka, ktorá mala byť pôvodne prekusionistkou.:)

Skúšavať, ozaj pravidelne skúšať, sa začalo s nástupom zimy. V garáži, kde je asi o stupeň teplejšie ako vonku najskôr nebolo nič. Postupom času pribudol koberec, ktorý je momentálne v katastrofálnom stave-strašne smrdí a už som uvažovala, že ho polejeme slivkou a zapálime:) A na stenu s chlapci vycapili gitarové akordy.

S nástrojmy-týmy hodobnými, bol zo začiatku trošku problém. Najmä s bicími. Na úúúpne prvej skúške sme si poskladali bicie zo všetkého možného, čo sa v garáži vyskytlo: prázdne bandasky, krabice, starý hrniec (mal zvuk ako cowbell:)). Teraz už máme celkom slušné bicie, za ktoré keď si náhodou sadnem, ma chce náš bubeník zbiť:) Pred nedávnom pribudla nová basovka (pôvodná bola teta Jolana...).

Mno, je načase aby som nás predstavila: prvá gitara-Muftíík, druhá gitara-Kurátko (inak Kurt Kurejn), basgitara-Sonička, bicie-Onko, spev-Alica (ako ja:)) a Peťulka.

Kto by sa pýtal, čo hráme, poviem vám. Teraz momentálne cvičíme toto-The White Stripes-Seven Nation Army, Black Sabbath-Paranoid, Foo Fighters-Best Of You a chystáme sa na Megadeth-Symphony Of Destruction a Iron Maiden-Dream Of Mirrors. Čiže si sami odvoďte čo asi tak hráme:)

Vekový priemer skupiny je cca 16 rokov. Najmladším jedincom je Kurátenko a najstarším Onko.

A toto sme my... Kurátko, Peťulka, Onko, Alica, Muftíík a Sonička...

Thoť vše a pokračovanie nabudúce:)...Paj pajte...


Revenge | stály odkaz

Komentáre

  1. Hmmm...
    Z nudnej fotky, a la Ramones... kolko informácii...
    publikované: 21.03.2006 20:21:49 | autor: spottik (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014