World of Pandemonia

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Kua Bosorák...

...bolo super...

...A to netvrdím len tak, aby som aspoň čosi povedala. Fakt bolo ÚŽASNE. Teda to sú moje dojmy z celého toho podujatia, tam v Bolešove. Kto bol, zažil a vie svoje, kto nebol, má smolu pretože bude o tom iba počuť!

Oficiálny začiatok Bosoráku bol o 17:00, ale ako to už s všetkými fesťákmi býva, ani tento sa nezačal na čas. No, ale to nikomu nevadilo. Hlavne nie kapele Revenge, ktorá mohla ešte pokojne predýchavať fakt, že už onedlho pôjde hrať. Pár členov z kapely sa nám zrúbalo do takej jamy a skoro si povytkýnali členky, ale našťastie sa tak nestalo. Prvou a otváracou kapelkou bola Midway, ktorí hrali ozaj dobre, len publiku sa vtedy nejak nechcelo. Až potom sa pod pódium rozbehlo pár punkáčov. Ako sme neskôr zistili my, punkáči sú vďačné publikum. Mimochodom aj opití ľudia:D Po Midway sme na pódium nastúpili my. Po troška zaujímavom a miestami krivom nazvučení sa sme začali introm a neskôr sme dali ďaľších osem skladieb s rôznymi venovaniami miestnym či chýbajúcim divákom. Po nás prišli kapely ako Expanzia, How?No!Cuc, Karanthena, Aetheron (kurňa dobrý... Iron Maiden forever!:)) a Megath. Tí posledne menovaný hrali až do nejakej pol druhej, čo bych nechela, bo už som miestami zaspávala a čakala na svoj spacáčik. Druhý deň sme na futbalové ihrisko prišli o tretej a už diaľky sme videli pár postavičiek behať po pódiu. To boli chalani z Drístu, Rotavatoru a Megathu a ich playback rôznych skladieb od Queenov až po nejaké slovenské songy neurčitého pôvodu. Jednoducho povedané zabavili nás a oni sa určite dosýta vyjašili. Chudák Rišo, ktorý spal s hlavou rovno pred kopákom od bicích. Druhý deň Bosoráku odpálila skupina Dark Side, ktorá nemala pôvodne v úmysle hrať, ale nakoniec zahrali kúsky od Kornu a System Of A Down. Kvalitka. Myslím, že potom sme sa vybrali dom na párky s fazuľou ale nie som si istá...:D Ako ďaľšiu kapelu som videla Black Jerrycan, ktorí majú milú basáčku ale nahovno speváka, ktorý im to len kazil. Medzi iními tam boli potom aj Rotavator s ich haluzáckym programom (gate dolu páni!) a Dríst. Pamätám si ešte upaľovanie bosorky (nie nejakej živej...) a zbierku na Mišákove kombo. Posledné dve kapely - Tabak a Fatal Error som už nevidela vrámci toho, že na druhý deň, čize dnes, sme mali ísť domov. A vstať o pol siedmej, čo sa nikomu z nás nepodarilo a zaspali sme vlak. Ešte že šli busy a tak sme vyrazili smer Dubnica pešo z Bolešova (cca 3 kiláky v teple jak riť). Náš gitrista si neodpustil kúpanie sa vo Váhu. Po príchode do Dubnice sme sa elegantne zbavili (alebo oni nás) časti kapely a my sme nasadli na bus do Trenčína. Doma sme to potom zalomili u Kozla na kofolku. A potom? No domov...

...Spať... Unavená som... Ale stálo to za to... Budúci rom opäť. Či už hrať, alebo len počúvať a blbnúť pod pódiom...

 

            

Revenge | stály odkaz

Komentáre

  1. Bosorák 2007
    tak teda tento rok budeme iba blnúť.. a možno je to aj lepšie.. možme ztĺcť fatlákov... :)
    publikované: 24.06.2007 21:46:37 | autor: spot (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014